2018. november 15., csütörtök

37) Fall Festival & Formal

Annak a hétnek a péntekén volt az alsósok ún. Őszi Fesztiválja, ami igazából a Halloweent váltotta ki, ezt persze mi sem bántunk igazából. Gyakorlatilag a mi farsangunknak felel meg, a Spirit Week után két héttel még kitartott a lelkesedés, még a tanárok is beöltöztek. Minden évben tematizálnak, az idén mindenki valamilyen édesség volt😜
A jelmezes felvonulás után különböző feladatokat lehetett teljesíteni egyes állomásoknál cukorkáért, ügyesen kitalálták az egészet, tényleg jó kis kavalkád jellege volt a szépen feldíszített Ganga-ebédlőben.
Sajnáljuk, hogy O. nem szeretett volna beöltözni, pedig a barátai kitettek magukért (ide majd egy Yoda képet fogok csatolni később...) 😉

Másnap pedig a gimnazista iskolabált tartottuk, ami egy helyi fancy hotel kertjében kezdődött fotózkodással meg vacsorával, majd igazi tombolással folytatódott egy benti teremben.
 A(z egyik) tanári asztal:
 Ázsiai menü volt - nyamm, nyamm:
 Angolul Formalnak nevezik ezt a mókát, ami valóban azt jelenti, hogy ide tényleg senki nem jön tornacipőben, hanem előveszik a legszebb (többnyire erre az alkalomra vásárolt kizárólag nyugati!) ruháikat, és néhány órán keresztül egész igényesen szórakoznak.
Vannak csak erre az alkalomra szóló randik, virágok, ahogy kell, meg persze készülnek a baráti társaságos, kollégiumos fotók is.
 

A lányok szinte mind magassarkúban jöttek,

de aztán inkább mezítláb táncoltak ;)
 Tanárok is ropták:
 Meg persze a diákok is, igényes kis este volt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése