2018. december 6., csütörtök

40) Otthonról itthon...

9 napos villámlátogatás, tartalmas találkozások, pszichodráma-vezetői képzés befejezve, indiai szolgálatunkról néhány előadás megtartva, kint nehezen beszerezhető dolgok bőröndbe pakolva - azt gondolom, sikerült a maximumot kihozni ebből a néhány napból.
Azért írom múlt időben, mert hogy néhány óra múlva indulok is vissza, hogy találkozzam végre feleségemmel és gyermekeimmel, és valóban tudjuk élvezni ezt a decemberi szünidőt, amit a nyarunk végigdolgozásával talán meg is érdemlünk...
Köszönöm a találkozásokat mindenkinek, az egyik előadásom rögzítve is lett: itt megnézhető, meghallgatható. Bár azt gondolom, hogy ennek az előadásnak az energiaszintje a landolásom után néhány órával nem volt túl magas, ez sikerült a három közül a legszolidabbra, a harkai és a rákospalotai alkalom is sokkal összeszedettebb, interaktívabb volt, és még. érdeklődők is többen voltak ;)
Jó volt újra otthon:
...a harkai templomban advent első vasárnapján úrvacsorázni:
 Rákospalotai kolléganővel az ottani előadás előtt:

 Külön köszönöm Csabi barátomnak a szervezést és a perselyt:
2004 után újra ezzel a címmel tarthattam előadást, az akkori videót már egy egyszer itt júliusban megosztottam:
Szombathelyi adventi vásárban:
 Bizony így fel kellett öltözni, de rég nem látott családtagokkal való forraltborozás melegített ;)
 A találkozásokat pedig köszönöm (időrendben csak azokat sorolom fel, akikkel az előadásokon kívül is találkoztam!) Nusinak, Andrásnak, Kláriéknak, Zolinak, Julika néninek, Ildikóéknak, Balázsnak, a volt líceumi kollégáknak, kosarastársaimnak, anyósoméknak, Dédinek, sógornőméknek, Éváéknak, Eszteréknek, Gábornak és Hajninak, Tündiéknek és Szabolcsnak, édesanyámnak, testvéreméknek, Anikóéknak, Csabinak és Rékának, Zolinak, Gábornak, Péternek és Mártinak, Gyulának, Dorkának és Klárának, pszichodrámatársaimnak és vezetőimnek.


Nézzétek csak, a Qatar Airways milyen édességet ad a BUD-DOH járatán:
 
Magyarország, 2019. május végén újra jövünk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése