2018. október 21., vasárnap

30) Barátok

Igazából egész ittlétünk alatt azért imádkoztunk, hogy gyerekeinknek legyenek barátaik. Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy egy helyes szingapúri családdal sikerült összebarátkozni, és nemcsak a felnőtteknek, hanem (főleg) a lányoknak is.

Voltak már többször együtt gymben edzeni, szoktunk együtt vacsorázni a suliban, ill. Boróka az egyik ikerlánnyal (Ruth/Rachel) együtt jár zenetanárhoz: Bo fuvolázik, Rachel klarinétozik, mindketten most kezdték, de lelkesen járnak extra gyakorlásra is. Barbi (Jóék lánya) természetesen a kapocs, hiszen igazából az ő osztálytársai a lányok 8.-ban, még ha egy fejjel alacsonyabbak is Borókánál ;) Nagy segítséget jelentenek ebben az Angelikáék által szervezett ifjúsági alkalmak is! Hálásak vagyunk érte!
A szülők is nagyon helyes pár, kollégiumi nevelőként jöttek, mindketten tanárok, ill. Ravi, az apuka lelkész is.
A feleség, Kezia egy tündér, mindig mindenkinek jót akar, süt-főz, segít, ezért is volt jó, hogy mi tudtuk őket előbb meghívni, örültünk, hogy el tudott jönni mindkét család (Angelikáék is) egy délutánra hozzánk, Andrea finomakat sütött.
Szerintem nagyon helyesek, amikor így négyen együtt mozognak, tegnap este a kollégiumi táncversenyre is együtt mentek:
Olivért egyébként már év eleje óta megszerette Ravi bátyánk, fociztak is már együtt sokszor, most éppen pumpát hozott, hogy O. labdáját újra használhatóvá tegye:
 
 Olivér barátai egyébként a focis FB-poszton láthatók itt, ide csak két képet másolok:
 Donald tényleg nagyon érti a dolgát és a srácok nyelvét, jó, hogy a foci (komoly edzés!) mellett karakterformálás is van. O. guggol fehérben, és ha kérdezik, akkor Liamet (bal szélen) és Tarunt (középen szürke pólóban) nevezi meg barátainak, ill. Nathan (világoskékben) is volt már nálunk. A kicsi Sammy (az edző legkisebb fia) kapucniban pedig még csak elsős, de zseniális focista!
Itt nálunk a magyar fiúk: András és Ádám Olivérrel
 A kedves szingapúri család - van még két nagyobb gyerekük is, a fiuk májusban érettségizett, és most katona, a nagylányuk pedig 11.-es, és jó focista!
Jó hangulatú délutánunk volt:
 Az mutatja, hogy mennyire kedvelünk valakit, hogy megkínáljuk-e pálinkával. Megkínáltuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése